آغاز تأسیس کانون فرهنگی هنری در مساجد محلات کم‌برخوردار تبریز
آغاز تأسيس کانون فرهنگي هنري در مساجد محلات کم‌برخوردار تبريز
مدیر ستاد فهما آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

آغاز تأسیس کانون فرهنگی هنری در مساجد محلات کم‌برخوردار تبریز

شفيعي گفت: از ۲۲۰ مسجد موجود در محلات آسيب پذير شهرستان تبريز؛ ۷۲ مسجد داراي کانون است که به تدريج با همکاري ديگر نهادهاي فرهنگي و ديني در ديگر مساجد اين محلات نيز کانون تأسيس خواهد شد.
شناسه خبر : 50461 تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ زمان انتشار : ۱۳:۵۷

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از استان آذربایجان شرقی، «مرتضی شفیعی» مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی(فهما)، در جلسه مشترک با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با تأکید بر تعامل حداکثری نهادهای فرهنگی استان اظهار داشت: تقویت و توسعه برنامه‌های فرهنگی و تحقق سیاست مردمی‌سازی فرهنگ نیازمند هم افزایی و هماهنگی هرچه بیشتر نهادها و دستگاه های مسؤول در این عرصه است.

 وی ادامه داد: مطابق نص صریح قوانین و اسناد بالادستی کشور؛ توسعه فضاهای مذهبی فرهنگی، تقویت فعالیت‌های  فرهنگی مساجد و تثبیت جایگاه  عبادی، تربیتی و سیاسی اجتماعی این نهاد  نیازمند هم افزایی و هماهنگی هر چه بیشتر  دستگاه‌های متولی است.

شفیعی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر این‌که ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کنار دیگر نهادهای فعال در مساجد؛ بنای تعامل و هماهنگی حداکثری دارد، گفت: اعتقاد داریم امام جماعت مسجد؛ به عنوان مدیر مسجد باید به رسمیت شناخته شود و هر یک از نهادهای فعال در مسجد بایستی با هماهنگی روحانی امام جماعت مشغول فعالیت شود.

مدیر ستاد فهما آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بدون هیچ‌گونه تعارض و اختلاف با سایر نهادهای فعال در مسجد برنامه های خود را پیگیری می کند و توانمندسازی اعضا و مدیران مسئول کانونی در اولویت برنامه های آموزشی ستاد قرار دارد.

وی با اشاره به طرح 2020 محله کم‌برخوردار و آسیب پذیر کشور اظهارداشت: از 220 مسجد موجود در محلات آسیب پذیر شهرستان تبریز؛ 72 مسجد دارای کانون فرهنگی هنری است که به تدریج با همکاری دیگر نهادهای فرهنگی و دینی در دیگر مساجد این محلات نیز کانون فرهنگی هنری تأسیس خواهد شد.

همچنین حجت‌الاسلام «سیدمحمود حسینی» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی در سخنانی نهضت بازگشت به مساجد را مهمترین هدف نهادهای فرهنگی، هنری و دینی دانست و اظهار داشت: بررسی میدانی و رصد رویدادهای ملی و مذهبی ماه های اخیر به روشنی افزایش حضور مردم و رغبت هرچه بیشتر آنها به مساجد را نشان می دهد.

وی نیز با تاکید بر مردمی سازی فرهنگ در سوطح مختلف اجتماعی برای اقشار مختلف جامعه؛ آمادگی اداره کل تبلیغات اسلامی برای انعقاد تفاهم نامه همکاری با ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی در راستای تحقق اهداف مشترک را اعلام کرد.

حجت الاسلام «علی امیری» معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان نیز طی سخنانی  وحدت رویه میان نهادهای مسجدی را از مهمترین نقاط قابل توجه عنوان کرد و اظهار داشت: نهاده ی فعال در مساجد  همه اهداف مشترکی را دنبال می کنند که اگر همه این ظرفیت ها در کنار هم تجمیع شوند؛ تحقق برنامه های مورد نظر سریع تر و کیفی‌تر خواهد بود.