بازدید مدیر ستاد فهمای آذربایجان شرقی از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز
بازديد مدير ستاد فهماي آذربايجان شرقي از مرکز رشد و نوآوري دانشگاه تبريز

بازدید مدیر ستاد فهمای آذربایجان شرقی از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز

هادي نيا گفت: آشنايي جوانان نخبه و دانشگاهي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان با مرکز رشد و نوآوري دانشگاه تبريز امري لازم و ضروري است.
شناسه خبر : 17657 تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۴:۳۵

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از استان آذربایجان شرقی، «محمد هادی نیا» به همراه مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری و مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های استان از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز دیدار کرد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی  در سخنانی با اشاره به اهمیت خلاقیت و نوآوری در فعالیت های فرهنگی، دینی و هنری اظهار داشت: هم اکنون بیش از 1400 کانون فرهنگی هنری در مناطق شهری و روستایی سراسر استان پذیرای هزاران نوجوان و جوان مسجدی هستند که با خلاقیت و ابتکار در برنامه ها توانسته اند بخشی از نیازهای فرهنگی، معرفتی و آموزشی آینده‌سازان جامعه را برآورده سازند.

 

هادی نیا با بیان این‌که آشنایی جوانان نخبه و دانشگاهی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز امری لازم و ضروری است، افزود: بسیاری از ایده‌هایی که به تولید انبوه رسیده‌اند؛ مورد نیاز جامعه بوده و می توان با بومی‌سازی و تعامل میان مصرف‌کننده در جهت ارتقای سطح کیفی و فناوری تولیدات گام برداشت.

 

همچنین «رقیه صادق زاده» مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی در سخنانی، با ابراز خرسندی از فعالیت های شرکت های مختلف در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان و تجاری کردن نتایج تحقیقات، از بهترین راهکارهای انگیزه دهی به جوانان می باشد.

 

وی با تأکید بر این‌که برای تحقق ایده‌ها و طرح های پیگیری های لازم انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: فعالیت بانوان در شرکت های دانش‌بنیان و صنایع خلاق نشان از انگیزه بالای آنان برای نقش‌آفرینی در مسیر تعالی ایران اسلامی است.

 

همچنین دکتر علی پورزیاد، عضو هیات علمی و مدیر جدید مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در سخنانی به ارایه گزارشی از فعالیت‌ها، طرح‌ها و اقدامات این مرکز پرداخت و اظهار داشت: ده‌ها محصول دانش بنیان و صنایع خلاق از سوی شرکت های مستقر در این مرکز تولید شده که همگی کاربردی و قابل رقابت با نمونه های خارجی هم به لحاظ کیفی و هم قیمت تمام شده هستند.

 

وی با بیان این‌که بخش قابل توجهی از محصولات شرکت های مستقر در مرکز با اخذ مجوزهای مورد نیاز به مرحله تولید انبوه رسیده اند، گفت: کیفیت مطلوب و رقابت پذیر این محصولات در مقایسه با نمونه های مشابه خارجی موجب شده تا مشتریانی از کشورهای مختلف داشته باشند.

 

پورزیاد ادامه داد: اکثر این محصولات در عین حال که قابل رقابت با نمونه های خارجی هستند از نظر قیمت بسیار ارزانتر و مقرون به صرفه تر هستند و این امر علاوه بر بهبود وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مراکز علمی موجب صرفه جویی ارزی و اقتصادی می شود.

 

وی افزود: یکی از مهمترین و اصلی ترین اهداف مراکز رشد و نوآوری بسترسازی جهت فعالیت و پیشرفت واحدهای فناور در قالب شرکت های نوپا و نیروهای متخصص و کارآمد و تبدیل به شرکت های دانش‌بنیان با برند معتبر منطقه‌ای و جهانی می‌باشد. در این راستا مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز عملکرد و نقش موثری در تبدیل واحدهای فناور به شرکت‌های دانش بنیان ارائه کرده است.

 

گفتنی است، تولید محلول‌های ضدعفونی دست و سطوح با انواع متد و برپایه های نانو و بدون الکل، دستگاه تصفیه هوا، نرم افزار آزمایشگاه مجازی، پد الکترونیکی مخصوص آموزش مجازی، کیت اختصاصی تشخیص کرونا با تکنولوژی QRT- PCR، لباس کارایزوله ضد ویروس کرونا با ساختار پلاستیکی، دستگاه میوه خشک‌کن صنعتی، پرنده های کنترل از راه دور و محصولات فرهنگی خلاق از مهمترین بخش هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت.