اشتغال ۵۰ نفر در کارگاه خیاطی کانون زینب کبری بندر شرفخانه
اشتغال ۵۰ نفر در کارگاه خياطي کانون زينب کبري بندر شرفخانه

اشتغال ۵۰ نفر در کارگاه خیاطی کانون زینب کبری بندر شرفخانه

حنيفي از اشتغال به کار۵۰ نفر در کارگاه خياطي کانون فرهنگي هنري زينب کبري(س) مسجد جامع بندر شرفخانه خبر داد و گفت: ۸۰ درصد اين افراد را بانوان عضو کانون تشکيل مي دهند.
شناسه خبر : 26392 تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ زمان انتشار : ۰۹:۳۰

«زینب حنیفی» در گفت وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها»، به فعالیت چهارساله کارگاه خیاطی کانون فرهنگی هنری زینب کبری(س) اشاره کرد و گفت: این کارگاه با مساعدت هیئت امنای کانون تاسیس شده و چنانچه شروع و انجام هر فعالیت و کسب و کاری با مشکلاتی مواجه است ما نیز در ابتدای کار، با مشکلات زیادی از جمله فروش تولیدات مواجه بودیم که با ایجاد قرارداد همکاری با چند تولیدی این مشکل نیز مرتفع شد و بیش از پیش تلاش خواهیم کرد تا با رفع موانع، کارگاه در طول سال  فعالیت مستمر و روزافزونی داشته باشد.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری زینب کبری (س) مسجد جامع بندر شرفخانه ادامه داد: این کارگاه با هدف کارآفرین و اشتغال اعضای کانون به خصوص بانوان و با کمک و همراهی اعضای فعال کانون آغاز به کار کرد که از آموزش مقدماتی خیاطی شروع شده و تا مرحله کنونی که کسب درآمد است، ادامه دارد.

 

وی افزود: البته شروع فعالیت این کارگاه کار با کمک و همکاری اداره بهزیستی شبستر و در اختیار گذاشتن سه دستگاه چرخ خیاطی به صورت امانی همراه بود.

 

حنیفی ادامه داد: ایده ایجاد این کارگاه حدود پنج سال پیش با شروع کلاس های آموزش خیاطی به ذهن‌ام خطور کرد که با توجه به اینکه استعداد بالقوه این کار در بانوان عضو کانون وجود داشت؛ به راحتی این امکان وجود داشت که این استعداد بالقوه را با افزایش آموزش و امکانات به فعلیت رساند.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری زینب کبری(س)  گفت: در حال حاضر حدود 50 نفر در این کارگاه مشغول هستند که 80 درصد را زنان سرپرست خانواده و یا بد سرپرست و نیازمند کار و 20 درصد از شاغلین این کارگاه را نیز برادران تشکیل می دهند.

 

وی با بیان این‌که سال گذشته با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید، فعالیت های کارگاه خیاطی، در بازه زمانی شیوع بیماری کرونا بیشتر بود، خاطرنشان کرد: دوخت لباس مدارس، دوخت لباس بیمار و پرسنل بیمارستانی، دوخت ماسک و لباس مخصوص کادر در ایام کرونا، دوخت لباس کودک و اهدای لباس سرهم به اورژانس شبستر از جمله فعالیت های انجام یافته طی سال گذشته در این کارگاه است.

حینفی دوخت چادر و کیف و پاپوش جشن تکلیف مدارس و کیف چرمی از دیگر لوازمی عنوان کرد که در این کارگاه تهیه می شود و افزود: 7 دستگاه چرخ خیاطی، قیچی عمودی و چندین دستگاه اتو و دیگر ملزومات جزئی خیاطی از تجهیزات این کارگاه می باشد که با صرف هزینه ای بالغ بر 500 میلیون ریال و به صورت اندک اندک جمع آوری، خرید و تجهیز شده است.

 

وی توزیع ماسک و مواد ضد عفونی کننده و بسته های مواد غذایی، پخش هفتگی نان، اهدای بسته های کمک معیشتی با همکاری موسسه خیریه کرامت و مرکز نیکوکاری امام حسن مجتبی (ع) بندر شرفخانه، مشاوره تحصیلی و خانوادگی و ایجاد گروه های مجازی و ارتباط با اعضا و مخاطبان کانون و کارگاه، برگزاری مسابقات کتابخوانی و مناسبتی را از دیگر فعالیت های مشترک کانون فرهنگی هنری و کارگاه خیاطی عنوان کرد.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری زینب کبری (س) با اشاره به تعدد آموزش هایی که در طول طرح‌های تابستانی و دیگر دوره های هنری در کانون های مساجدارایه می شود، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند در کنار فعالیت های فرهنگی با برنامه ریزی و تلاش فعالیت های هنری را تقویت کرده و چنین اشتغالی را ایجاد کنند تا هم هزینه های کانون را پوشش دهد و هم برای اعضای کانون بتوانند شغلی را ایجاد کنند.

 

 وی در ادامه ضمن قدردانی از همکاری و مساعدت دلسوزانه مسئولان اداره بهزیستی شبستر و کمیته امداد شبستر شهرداری و شورای شهر بندر شرفخانه و همچنین هیئت امنای کانون تصریح کرد: سعی بر این داریم که با امید و یاری خداوند در در آینده نزدیک امکان اشتغال 100 نفر با درآمد مکفی و بیمه و همچنین ایجاد چند کارگاه جنبی و فروشگاه ارایه محصولات را ایجاد کنیم.

 

حنیفی همچنین از فعالیت کارگاه قالیبافی زیرنظر این کانون خبر داد و افزود: متاسفانه این کارگاه فعلا به علت شیوع بیماری کرونا تعطیل شده است و امیدواریم که بعد از اتمام این وضعیت با قدرت بیشتری دوباره فعالیت این کارگاه را نیز از سر بگیریم.

 

این گزارش می افزاید: کانون فرهنگی هنری زینب کبری (س) مسجد جامع بندر شرفخانه شبستر، در ساختمانی مجزا روبروی مسجد جامع با حدود یک هزار نفر عضو فعالیت می کند و مجهز به مخزن کتاب، کتابخانه در دو بخش امانت و فروش، سالن قرائتخانه، دو کلاس و اتاق سینما و رسانه است.

 

گفتنی است بندر شرفخانه در فاصله حدودی 30 کیلومتری از شبستر و ۹۰ کیلومتری تبریز قرار دارد و از بنادر دریاچه ارومیه می باشد که از یک طرف به دریاچه ارومیه منتهی و از سمت دیگر توسط کوه‌های سرسبز میشو محصور می‌شود.